Το Digital Mall σε ένα δήμο

Θέλεις η επιχείρηση σου να βρίσκεται στα κινητά της περιοχής σου;

Να την βλέπουν όλοι ;

Τι είναι

Το Digital Mall ενός δήμου είναι η πιο ολοκληρωμένη καινοτόμα Ψηφιακή πλατφόρμα (Elevate Greece) που χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα που επικοινωνούν με τους καταναλωτές, (κινητά τηλέφωνα, τηλεοράσεις, led γιγαντοοθόνες, ίντερνετ και ραδιόφωνο), για λογαριασμό της επιχείρησης σας!

Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε αντιμετωπίζοντας όλο τον δήμο (στα χωροταξικά όρια) σαν ένα τεράστιο Εμπορικό Κέντρο, οργανώνει την τοπική αγορά, ενημερώνει και καθοδηγεί τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες του δήμου, στις τοπικές επιχειρήσεις όπως η δικιά σας!

Η συμμετοχή και ο έλεγχος του Digital Mall από εσάς, είναι απλούστατος και χρειάζεται μόνο να έχετε facebook page  και να μπορείτε να στέλνετε απλά facebook messenger!

Είναι ένα ιδιαίτερα αποδοτικό σύστημα για την στήριξη και την προώθηση των πωλήσεων των τοπικών επιχειρήσεων – επαγγελματιών, αφού αναδεικνύει μόνο αυτές που έχουν την φυσική τους έδρα εντός των χωροταξικών ορίων του δήμου που είναι εγκατεστημένο και τις συνδέει απευθείας με τους πραγματικά δυνητικούς καταναλωτές τους, αυτούς δηλαδή που μπορούν διά ζώσης να επισκεφτούν τις Επιχειρήσεις – Επαγγελματίες του δήμου!

Η συμμετοχή της επιχείρησης σας, ξεκινά με κόστος λιγότερο από όσο δύο καφέδες την εβδομάδα και διαμορφώνεται όσο εσείς επιλέγετε, με βάση τις ανάγκες της επιχείρηση σας, ώστε να έχετε την μεγίστη απόδοση και κέρδη για εσάς!

Μοιράζουμε την επιχείρηση σας στα κινητά της περιοχής!

Σας προσφέρουμε δυναμικές βιτρίνες στο κέντρο της πόλης!

Φέρνουμε νέους πελάτες και έσοδα στην επιχείρησης σας!

Ήρθε το Digital Mall!

Δεν είναι φαντασία, είναι τεχνολογία.

Πως λειτουργεί

Μόνο και για την πρώτη φορά, συνδέουμε το fan page της επιχείρηση σας και το facebook Messenger σας  με το κεντρικό μας σύστημα!

Αυτό είναι όλο!!!

Από εκεί και μετά, Όταν, Όποτε, από Όπου και για Όσο θέλετε, στέλνετε εικόνες και κείμενα από το messenger σας στο robot του κεντρικού μας συστήματος (PROothisi bot) ή εναλλακτικά απλά προσθέτετε το #proothisi σε μια facebook ανάρτηση σας στο page της επιχείρησης σας!

Όλα τα άλλα τα κάνουμε αυτόματα εμείς για εσάς!

Το κεντρικό μας σύστημα με βάση τις εικόνες, τα λεκτικά και τα Videos που έχουμε από τις αναρτήσεις σας και αφού τα επεξεργαστεί αυτόματα, παράγει προωθητικό και διαφημιστικό περιεχόμενο προσαρμοσμένο στην μορφή που πρέπει, για προβολή σε τηλεόραση, γιγαντοοθόνη, website, smart phone app και στο Digital Mall app!

Δεν μένει μόνο εκεί αλλά το διαμοιράζει αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο στα μέσα στα οποία σας ενδιαφέρει η προβολή των προϊόντων – υπηρεσιών, των προτάσεων & προσφορών, των events & φυλλαδίων σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω για αυτό εσείς!

Τόσο εύκολο, τόσο ολοκληρωμένο και τόσο αποτελεσματικό!

Omnichannel Επικοινωνία!

Η επιχείρηση σου προβάλλεται ΠΑΝΤΟΥ!

Στο Digital Mall app

Στο Digital Mall app

Ένα smart phone app (digitalmall.gr), με χιλιάδες καθημερινά views, που προσαρμόζεται ανάλογα με το Gps του κινητού του χρήστη του, ώστε να προβάλει τις επιχειρήσεις, τις προσφορές, τις προτάσεις, τα φυλλάδια, τα events και τα νέα των τοπικών επιχειρήσεων – επαγγελματιών, που ανήκουν στον δήμο που αυτός βρίσκεται!

Σε Ψηφιακές Βιτρίνες στο κέντρο

Σε Ψηφιακές Βιτρίνες στο κέντρο

Στις Ψηφιακές Βιτρίνες στα κεντρικότερα σημεία με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της πόλης. Βιτρίνες επιλεγμένων κεντρικών καταστημάτων με Γιγαντοοθόνες (led displays) και τηλεοράσεις που είναι εγκατεστημένες από εμάς!

Στο internet

Στο internet

Στο web site της επιχείρησης σας ώστε να έχει πάντα επικαιροποιημένο περιεχόμενο για να προσελκύει και να κρατάει το ενδιαφέρον των πελατών σας.

Αν το web site το κατασκευάσουμε εμείς τότε θα κερδίσετε το δικό σας μοναδικό smart phone app, που εγκαθιστάται αυτόματα όταν το web site ανοίξει από το κινητό

Στην δικιά σας Ψηφιακή Βιτρίνα!

Στην δικιά σας Ψηφιακή Βιτρίνα!

Στην δικιά σας ψηφιακή Βιτρίνα! Μετατρέπουμε μια απλή τηλεόραση σας για να λειτουργεί σαν το τηλεοπτικό κανάλι της δικιά σας επιχείρησης.

Να προβάλει, να προωθεί και να ενημερώνει, με την δύναμη της τηλεόρασης τις προσφορές σας, τις προτάσεις σας, τα stock και τον κατάλογο προϊόντων σας!

Έτσι με την Ψηφιακή Βιτρίνα σας, αποκτάτε έναν αυτόματο και ακούραστο σύμμαχο στις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση των πελατών σας!

Στον κόσμο των social

Στον κόσμο των social

Στα social media αναλαμβάνουμε την επαγγελματική τους διαχείριση, με την δημιουργία και ανάρτηση περιεχομένου προσαρμοσμένου στις ανάγκες και στις απαιτήσεις της επιχειρήσεις σας, αλλά και την παράλληλη προώθηση τους με αποδοτικές χορηγούμενες διαφημίσεις.

Έτσι θα είστε σίγουρος πως η επιχείρηση σας θα προσελκύει πελάτες και από τα social και πως αυτά θα δουλεύουν πραγματικά αποδοτικά για εσάς!

Στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση!

Στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση!

Με παραγωγή επαγγελματικών φωτογραφιών, videos και ραδιοφωνικών spots, με την δημιουργία διαφημιστικών banner!

Σας προτείνουμε και σας βοηθάμε ώστε τα διαφημιστικά σας να “παίξουν ” στα δυνατότερα ειδησεογραφικά web sites, στα καλύτερα ραδιόφωνα και τοπικά τηλεοπτικά κανάλια της περιοχής.

Και όλα αυτά με τις καλύτερες τιμές της αγοράς λόγο τις συνεργασίας πολλών εξειδικευμένων επιχειρήσεων με το Digital Mall !

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας ώστε να σχεδιάσουμε μαζί και να φιλοξενήσουμε και την δικιά σας επιχείρηση στο Digital Mall στο δήμο που βρίσκεται η έδρα σας!

    Δείτε την παρουσίαση μας
    Δείτε την εφαρμογή μας